Dop i Lundby kyrka

Idag var jag bjuden på dop i Lundby kyrka. Den ligger typ ute i skogen väldigt naturskönt.

 

Det var lilla Axel, inte så liten längre, som skulle döpas och det var inte kul att bli buren då man nästan kan gå själv. Inte gjorde det saken lättare med en lååång klänning man skulle ha på sig heller. 🙂

 

Storebror M. gjorde ett bejublat framträdande då han sjöng en sång för sin lillebror.

 

Prästen I. tog A. på en liten flygtur. 😉 ”Jag kan flyga, jag är inte rädd.”

 

Efteråt serverades det italiensk buffé i församlinghemmet och tårta. Mycket gott och mycket trevligt var det. Paketsnören det är grejjer det, då L. och M. öppnade en massa fina presenter som A. fått.

 

Här är kortet jag knåpade ihop till dem. Först kom jag fram till att det inte har funnits tid eller ork för att knåpa ihop ett, men halv tolv idag (dopet började halv tre och innan det skulle jag duscha och dricka en kopp kaffe) kom jag fram till vilka det var jag skulle till och då kan jag lova att jag blev effektiv. 🙂 Här är resultatet:

Tack A., L., M, och M. för en fantastiskt underbar eftermiddag. 🙂 *kramkram*

*vinkevink*

One thought on “Dop i Lundby kyrka

  1. Till saken hör också att en vacker förbön skriven och framförd av PERNILLA hörde till programmet! Tusen tack för den, att du kom och för fin present och kort! Ses snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *