Trollskt vackert…

…var det igår då jag skulle åka hem från mor och far. Efter en skön sommarkväll ute så öppnade himmeln sig och det samtidigt som solnedgången, gjorde ljuset väldigt trollskt. Här en bild på Norrby kyrka med en otroligt färgstark regnbåge över sig. Det är inte ofta man har kameran i beredskap en sådan här gång, men ibland händer det. 🙂

Lika häftigt ljus var det på den här sträckan.

Men ännu häftigare ljus blev det då man svängde av mot Västerås på den här vägen. Det var typ svart ute och så det starkt oranga ljus som klöv igenom på något märligt sätt, men där blev det stopp på fotograferandet och fokus på bilkörningen, men njöt gjorde jag. Kan ju meddela dem som undrar hur bilkörning och fotograferande fungerar tillsammans, så var det tomt bakom mig och hastigheten var inte hög.

*vinkevink*

This entry was posted in Natur.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *