Tranor, söta barn och annat smått och gott

Andra helgen i april for jag, mor och far söderöver. Jag var bjuden på 30 års kalas och mor och far skulle hälsa på släkten. Alltid lika trevligt att åka åt det hållet. Om jag nu inte flyttar neråt så skulle en sommarstuga inte sitta helt fel. 🙂 Då skulle jag kunna åka och besöka dessa Tranj****, som Lenin kallar dem 😉 , varje vår. Jag konstaterade glatt att jag åtminstonde inte släpar henne till Hornborgarsjön varje år, utan mer vart femte. 🙂

Många fåglar var det, ca 12-13000, men då hon fyllde 25 år så var de uppe i bortåt 17-18000.

Men det är en läcker syn måste jag säga. Såg en ensam stackare idag på en åker utanför Skultuna, men Hornborgarsjön, det är grejjer det. 🙂 Lenin var go nog att ge mig en massa härliga uppslag då vi var där, vad hon skulle kunna få i 35 års present av mig. En grej var en veckas camping i tält vid kanten av Hornborgarsjön. Den andra var att hyra ett krypin som man visst kryper in i fem på morgon och blir utsläppt vid åtta på kvällen. Det vore nått. 😉 *petar på Lenin*

(Alltså, jag är riktigt riktigt riktigt nöjd med detta kort jag har tagit på min mycket goa vän! )

Fick också ÄNTLIGEN träffa denna stora herre Rasmus som nu har blivit tre månader. En stark liten rackare som var hypergo. 🙂 Vid nyår fick jag bara träffa hans föräldrar, men det var himla trevligt det med. Himla skoj att träffa dem med nu. Synd bara att jag jobbar nu då han ska till att döpas. 🙁 Men visst är han söt?!

Vi bodde hon Lenins föräldrar en natt. Mycket trevligt var det. De har två katter, varav den ena får vara ute men inte den andra. Hon ska få komma ut, men inte än. Höjden av retsamhet måste då vara att lägga en död mus framför en glasdörr, så att den andre inte når den!

När jag sen kom hem fick jag storbesök av L. och hennes två söner. 🙂 Maximilian är redan stora herren. 🙂

Sen har vi Axel, en glad lillebror på åtta månader. Han hade vuxit sen sist jag såg honom. 🙂

Den sötaste lillkillen då vi hade utställning, förutom Arvid (också kallad Gossen Karlsson har jag hört) 7 veckor som kom på besök, var dock denna härliga filur, kallad ”Friarn”. Visst är den fantastisk?

På tal om något helt annat. Vem kunde ana att Svärmorstungan kunde blomma så otroligt vacker?

Nähä…allt för nu. Nu är jag äntligen ikapp tror jag. Nu blir det tv ett litet tag, innan jag tänker landa på spikmattan och en god bok.

*vinkevink*

One thought on “Tranor, söta barn och annat smått och gott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *