Ny symaskin

Jag har äntligen blivit med en fullstor symaskin. 🙂 Ska hämta den i mitten av maj. (Fick ta den tidigare, men man måste ju ha några timmar över för att det ska fungera.) Men men, det bidde en begagnad ”Janome Memory Craft 6600 Professional” från en som har behandlat den mycket väl. 🙂 Ser verkligen fram emot att få hem den. Klicka på bilden så kommer du till Janomes hemsida och mer information om denna symaskin.

Men min lilla kursmaskin (51% är mina, mamma äger 49%) går verkligen inte av för hackor heller och den ska få stanna kvar. Kommer ju fortsätta att gå på kurs och det är några kilos skillnad på 5kg och 13kg att släpa runt på.

Nähä, nu ska jag vräka ut fem banankartonger på min säng och sen ska jag brygga mig en kopp kaffe och ladda för att få ordning på det jag vräkt ut. Alla sätt är bra utom de dåliga. 😉

*vinkevink*

2 thoughts on “Ny symaskin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *