Vill ha vår nu!

Jag kan förlika mig med att snön ligger kvar tills efter första veckan i mars. Då har alla ungar haft sportlov och sen är min plan att all snö försvinner under natten och jag vaknar upp till en blå himmel, en sol som värmer, flyttfåglar i skyn och knoppar i träden. Lär ju inte hända, men i alla fall…bara det inte kommer mer snö, vilket det verkar kunna göra i nästa vecka, men då får det BARA komma några flingor. Trött på det här nu. Så när jag var in på Coop i förra veckan och de hade fått fram alla fröer så kunde jag inte låta bli en påse. (Med risk för att min mor får spunk på mig. 🙂 )

Tänkte driva upp dem i mammas fina växthus. Fungerade fint förra året och de blommade väldigt vacker hela sommaren och långt in på hösten, då de egentligen var ännu grannare. 🙂

Nähä, nu ska jag gå och sova. Ta igen alla timmar från förra veckan. I morgon ska jag tvätta, plocka, packa ihop alla sysaker igen, handla och sen på kvällen åka till en kompis för lite intag av taco. *mums*

*vinkevink*

One thought on “Vill ha vår nu!

  1. Man kan få ”spunk” för mindre!
    Du får gärna köpa vilka frön du vill om du pysslar om dem själv. Men det blir långt att åka från Skultuna för att vattna dem! KRAM på dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *