Meningen med livet?

…lånade det hit till bloggen från L:s facebooksida. Det ligger något i det hela:

”Att våga är att förlora fotfästet för en sekund.
Att inte våga är att förlora sig själv.”

Precis de galenskaper jag roar mig med då man väljer en gymnasieutbildning där man verkligen sätter sig själv på pottkanten (det var i alla fall så det kändes då…dock en av de bättre saker jag gjort), åker till England för att bo ett år i en familj som jag inte har pratat med mer än några gånger i telefon, då man säger upp sin lägenhet utan att faktiskt ha något annat att flytta till. Men om jag tex inte hade gått just den gymnasieutbildningen eller åkt till England, då undrar jag vem jag hade varit idag…undrar om jag hade förlorat mig själv…eller om det faktiskt är så att livet är förutbestämt…eller att det är detta som är meningen med livet?

Nattinatt.

*vinkevink*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *