Syasken är äntligen klar

Japp, så är det. Var ut till mor och far och sydde det sista idag. Inte sjutton var det lätt att sy rakt, när man skulle ta sig igenom tjock kartong, eller allra helst då man skulle sy emellan. Men men, det var min första ask, så jag ska nog vara nöjd ändå. Men självkritisk är jag och även om ingen annan kollar in sömmarna på det man syr, så gör man ju det själv i alla fall. Okej, en och annan synörd som en själv spanar nog in sömmarna…men men. Här är resultatet i alla fall:

Asken i sin helhet med locket och ihopfälld. Jag älskar tulpantyget i själva lådan. Tycker att det är jättefint. 🙂

Självklart har inget lämnats åt slumpen, så insidan av locket ser ut så här. Härligt tyg det med. Alla tyger är föresten härliga. Hade inte köpt dem annars. 🙂 Bättre bild på ovansidan av locket finns längre ner i bloggen.

Så här ser asken ut ihopdragen. Det är sex praktiska fickor på sidorna.

Och så här ser den ut utfälld. Den går att fälla ut lite till. Men nu ser man ju botten och när man fyllt upp den med allehanda sysaker så kommer man lättare att se vad man har i också. Inte dumt kan jag lova. 🙂

Så så blev den. 🙂
*vinkevink*

3 thoughts on “Syasken är äntligen klar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *