Lite av varje

Nu har jag städat lite grovt. Dvs, plockat undan drivorna på golvet, soffan och bänkar och dammsugit, så nu vågar jag släppa in besiktningsdamen då hon väl kommer. Antagligen snabbare än hantverkarna som jag fortfarande inte hört ett ljud ifrån. *muttrar* Men det är snart skitsamma, för jag ska ju flytta. 🙂

Ombesiktiga bilen ska jag också göra…kanske på tisdag morgon…de stänger ju så himla tidigt på dygnet, så det får bli innan jag åker till jobbet istället. :/

Åhh…det ska ske så mycket roliga saker nu det första halvåret…andra halvan blir säkert kul den med, men nu kommer det några intensiva månader då mycket ska hända. Nästa så man längtar till maj och lite lugn och ro, men som sagt, det är många roliga saker på g just nu. Sydagar inför en utställning som vi ska ha i april i Västerås (mer info kommer), 30 årskalas på mer södra breddgrader, förhoppningsvis få träffa liten söt bebis, en resa över det stora blå, en flytt, ett dop, en syhelg inför resan, ett besök från de mer södra breddgraderna, konfaläger, en tripp till Rättvik, en heldag med jobbet som slutar med en show med Jonas Gardell… 🙂

Nähä…nu ska jag nog gå och sy lite och ladda inför en dusch…sen är det ”Damernas detektivbyrå” ikväll. Måste man se på, så på återseende.

*vinkevink*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *