Barntäcke åt Rasmus!

Dagen före nyårsafton blev jag klar med nästa av mina större projekt. Denna gång ett babytäcke åt lilla Rasmus. Har hört att han får ha det på sjukhuset där han bor för tillfället, då han är väldigt liten. Valet av färger är lite åt det pastella hållet då Rasmus mamma är lite svag för de nyanserna. Det är sytt i typ paper piecing fast på tyg istället för papper och är inköpt i Paris. Är riktigt nöjd måste jag säga med det hela. Tycker bättre och bättre om det hela tiden. =)

Baksidetyget består av en massa tjejer och killar och är hur häftigt som helst tycker jag och perfekt som baksidetyg. Då lilla Rasmus dök upp en månad före beräknad tid, så fick jag för mig att jag ville ha en ”info”lapp om honom på det. Hade man vetat namn och så tidigare hade jag sytt i det på framsidan på diagonalen istället, men jag tyckte att det här blev en riktigt bra lösning på det hela också.

Det var kul att träffa er, I och S, på nyårsafton. Hoppas att vi syns snart igen, om inte annat kanske i april då Lenin ska till och fylla jämt. =)

*vinkevink*

One thought on “Barntäcke åt Rasmus!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *