Björklandskap

För en del år sen gick vi i Silverquiltarna kurs för Susanne Dahlberg och hennes landskapsmålningar med tyg. Det var kul och jag fick ihop en sommaräng. Som man gör på kurs så köper man också på sig en sats eller så och lite smått och gott. Nu var vi flera som hade ett projekt kvar att göra, så vi tog en dag nu i höstas för att tillsammans peppa varandra och göra klart dem. Så blev det.

Jag var helt på det klara med att mitt andra projekt som jag köpt hem var en björk. En sommarbjörk. Ljusgrön och skir. Döm om min förvåning, när jag taggad till max fick fram projektet och det visade sig vara en typ vinterbjörk. Allt annat än ljus och skir. Men blev väldigt nöjd när jag väl fick ihop det hela. Skoterledsmarkeringen har jag lagt till på eget bevåg.

Nu ska den bara ramas in så blir den helt klar. Men det får bli en annan dag.

*vinkevink*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *