Ocean Waves – ett dubbelsängsöverkast

Typ fem år senare så är jag äntligen klar med mitt dubbelsängsöverkast sytt i ”Ocean Waves”. Det har inte gått fort…många bitar…tror att ”bara” de tvåfärgade är ca 1044st och de enfärgade strax under 800st. Men sådana där galenskaper är sådant man kommer på lite senare när man väl börjat och börjat ifrågasätta sig själv. Sen rätt som det är så börjar saker och ting ta sig och gå lite fortare och då förstår man varför man började med detta. (En sak jag gjorde var att jag bara tog med detta projekt på syhelger. Då tog det sig ganska bra.) Det blev klart lagom tills jag fick nytt golv och nya tapeter. Det är sytt i scraps och inte märktes det här heller i tyghögarna. Det beiga och gröna är nyköpt, men det bara för att få en helhet och det gröna för att jag någonstans här hade tröttnat på att sy ihop småbitar. Varje kvadrat är skuren  2,5″.

Då jag sydde ihop allt i ett enda stycke så har jag heller inte kviltat det själv utan sa från början att det skulle Maria Bussler få göra på sin long-arm. Det var värt varenda krona, då det nu faktiskt blev klart. Skulle jag kviltat det själv hade det legat minst fem år till. Fjärilar blev det.

Så nu är det bara ett par kuddar som saknas och det blir ett av mina nästa projekt.

Måndag och jag länkar till Bambi.

*vinkevink*

2 thoughts on “Ocean Waves – ett dubbelsängsöverkast

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *