Stargello

Den här gick jag kurs på senaste Quiltköping. Mossby Quilt som hade kursen tror jag bestämt. Stargellon stod på schemat och den var enklare än vad den ser ut för. Men väldigt mycket tunga rätt i mun och sen en stilla bön att den skulle komma ut slät då man sydde ihop hela toppen. Det där med sömsmån… Jaja. Har fått ihop den i alla fall.

”Hittade” en bunt tyg i min hylla, som inte hade fått något speciellt projekt tilldelat sig, men kom fram till att här kan det faktiskt bli riktigt effektfullt. Det tycker jag att det blev.

Måndags och jag länkar till Bambi.

*vinkevink*

6 thoughts on “Stargello

  1. Men så fin den är! Har nu hittat igen inspirationen att sy och fått till bloggappen så nu är jag på g, och nu ska jag njuta och gå igenom det jag missat på din blogg!
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *