Sommarmysterium

Tack för de fina kommentarer till det tidigare inlägget. 🙂

Har de senaste åren börja hoppa på diverse mysterium. Egentligen tycker jag inte om att sy när jag inte vet vad det blir. Men det är en utmaning att våga hoppa på något när man inte riktigt vet vad det ska bli och hittills är jag riktigt nöjd med vad det har blivit.

Det senaste var Tygshopen i Katrineholm som lade ut en utmaning på Facebook. Jag chansade och nu är den klar. Ett kul mönster som blev väldigt fint och som jag faktiskt tror att jag kommer att sy efter igen. Det blev himla bra. Storleken är 90 cm x 90 cm.

I de stora kvadraterna (de gröna och de gul/rosa) har jag kviltat fjärilar.

Måndag och jag länkar till Bambi för inspiration.

*vinkevink*

 

2 thoughts on “Sommarmysterium

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *