Lynette Andersson

Det här har ju varit en följetong i sig. Inte senast det var Quiltköping, utan gången innan så blev jag överlycklig när kursprogrammen släpptes. Lynette Andersson från Australien skulle komma och ha kurs. En kvart senare så var typ jag och mamma anmälda. Kan säga att jag blev gruvligt förvånad och lätt bitter då det visade sig att kursen blev inställd pga för få anmälda. Fyra personer hade anmält sig. Fyra! Hon går fullbokad överallt, men inte i Sverige. Höll på att bli knasig. Fattar inte. Men jaja.

Sen för två år sen var vi i Birmingham och då skulle hon komma dit. Jo tjena. Då skadade hon fingrarna och butiken skulle dit men inte hon. Däremot så köpte jag det som skulle ha varit kursen i Sverige. Fick väl sy själv då. *muttermutter*

Nu har det äntligen blivit färdigt. Ett anteckningsboksfodral och ett pennskrin.

Inte speciellt svårt och kursen i sig hade inte varit några problem, utan det hade mest varit kul att träffa henne. Nu hoppas jag hon är på plats i Birmingham i augusti.

Måndag idag och jag länkar till Bambi för lite inspiration.

*vinkevink*

3 thoughts on “Lynette Andersson

  1. Som det kan bli Pernilla!! Träffade henne i Houston för två år sedan . mycket mjuk och inspirerande person . Tack tack för allt idag på Visa och Berätta måndag!! Bambikram❤️

  2. Jag träffade Lynette i Birmingham för några år sedan och man kan inte bli annat än inspirerad av henne. Så tråkigt att inte kursen blev av. Fina saker du sytt.

  3. Tredje gången gillt nu är hon säkert i Birmingham! ? Blev rätt fina dina alster. ❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *