Ugglor

Tack för fina kommentarer i det tidigare inlägget vad gäller min ”Smitten”.

I fredags eftermiddag och hela lördagen så satt jag och mamma och sydde tillsammans. Några saker får ni se senare, men det som blev helt klart var dessa ugglor. Ugglan som får hänga vid symaskin med de små saker som man behöver närmast sig. Tex en krita, en sprätt och en stilett.

Första bilden är båda ugglorna med på. Sen är det bara min framifrån och en bild bakifrån. Vi har inte gjort helt enligt mönster vad gäller ihopsyning. Men detta blev bra tycker jag. Det är en liten ficka på baksidan och två fickor på framsidan. Glasögonen är en liten sax som är nedstucken.

Mönstret heter ”Handy Who” och jag tror att jag har köpt det från Lapp-Elisa.

Måndag idag och jag länkar till Bambi för inspiration.

*vinkevink*

4 thoughts on “Ugglor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *