Utmaning

Då så. Nu är det dags. Redovisningens minut är inne.

Det här är det jag fick av Heléne:

1 stycke helt tyg, små tyglappar, virkade hjärtan, hjärtdekorationer, karbinhake, knappar, garn, sidenband samt spets. Nio olika delar totalt och jag får lägga till vad jag vill. Jag får sy vad jag vill. MEN jag måste använda 5 av de 9 delarna.

Jag har använt 7 av de 9 delarna om jag har räknat rätt och det blev en kasse. En rejäl kasse, tycker alltid att jag släpar runt på en massa, men den går att göra mindre eller vad man ska säga.

Så här blev den.

Jag har med andra ord använt 1. det hela stycke tyget, 2. spetsen, 3. de små tyglapparna á 2,5″, 4. de virkade hjärtana, 5. sidenband, 6. karbinhaken, 7. hjärtdekorationer. Jag har alltså inte använt garnet eller knapparna.

Jag har satt plasttryckknappar i sidan och på mitten för att kunna stänga igen den lite. Men om man har mycket att bära är det bara att knäppa upp knapparn.

Av de små tyglapparna blev det ett hjärta med hjälp av twistermallen. Den som heter typ ”Itty bitty”. Färdig ruta är 1″. Sjukt små bitar kan jag lova och många sömmar.

Det tyg som sitter som kant upptill har jag också fått av Heléne, fast för flera år sedan. Det var tänkt till en nesse, men nu blev det som perfekt till den här väskan.

Det var en kul utmaning, även om det från första början kändes lite ”hjälp vad med udda färger”. Men om man blandar alla färger så brukar det ge sig och det gjorde det som tur var. Sen blev den väldigt vårig. Känns härligt. Jag är nöjd och jag hoppas att Heléne kommer att ge mig godkänt. Sen är det dags att börja fundera på en ny utmaning till henne igen. 🙂

Tack Heléne för en kul utmaning i vanlig ordning. 🙂 *kram*

*vinkevink*

4 thoughts on “Utmaning

  1. Alltså!! Jag är superimponerad! Så bra gjort och fint blev det!! Jag hade ingen aning om vad man kunde hitta på när jag skickade detta till dig, varefter tiden gått har jag börjat tro på att du skulle sy en bonad med typ en sybutik. Det här blev ju strålande bra! Och användbart! Grattis till en utmärkt utförd utmaning!
    Kram på dig!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *