Nu så kanske jag kommer att bli bättre på att uppdatera…

Man kan inte säga att jag är speciellt duktig på att uppdatera den här bloggen, men med ny dator så borde det gå mycket lättare och det att jag är uppdaterad igen om hur man förminskar och lägger in bilder igen så borde det finnas hopp om den här sidan igen. =o)

Våren är något jag längtar till igen, men det har varit några fina vinterdagar i år trots allt. Några av de dagarna har jag och Isac varit ute på skogspromenad. Jobbigt har det varit att pulsa i snön, men senast blev vi bortskämda med upp plogad väg genom skogen. Inte helt fel kan jag lova. =o)

 

 Isac spanar och lyssnar om det är något som spökar bland träden.

 Visst är han söt??

 

Isac tycker att det är liiiite läskigt när det ligger saker längs vägen som INTE låg där gången innan. Grenarna där framme låg definitivt inte där sist vi gick där. Men han fattade mod. =o)

 

Solen kom fram då vi kom ur skogen. Skönt. =o)

Sen har jag varit och hälsat på Lenin. Det är alltid mycket trevligt och det blir alltid en massa roligt pysslande. Dessutom har de en mycket trevlig second hand där man kan finna många trevliga saker, i byn där hon bor. Här är ett kort på henne där jag tycker att hon påminner lite om Professor Trelawney, läraren i spådomskonst i böckerna om Harry Potter.

 

Pysslade gjorde vi också. Här är en Layout, LO, som jag gjorde. Gjorde ett par till, men de har jag inte fotat än, så de kommer en annan gång, inom en snar framtid. Men här är den ena.

 

 Mamma och Pappa i Åre 2006, vid Ristafallet, där några av scenerna ur Ronja Rövardotter spelades in.

En liten närmare glutt på den sidan.

Det var allt för denna gång. På återseende. *vinkevink* 

2 thoughts on “Nu så kanske jag kommer att bli bättre på att uppdatera…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *