Smitten Quilt – Juli

Tack för kommentarerna i de tidigare inläggen.

Det här är verkligen så himla kul. Det som är speciellt med den här quilten också, eller för min i alla fall, några till kan jag tänka, det är att man i vanliga fall typ har en bild av hur det kommer att se ut färdigt. Den här gången har jag inte en suck att kunna tänka ut hur den kommer att se ut färdig. Det är spännande.

Ikväll ska jag fortsätta med att plocka ut tyger till augustiblocken, klippa ut och limma upp på mallarna, så att jag sen bara har att sätta mig och sy. Eller om det är så att man ska ha med dem någonstans så är de såklart lättare om de är färdiga för att sys.

Här är juli-blocken.

Smitten quilt - juli

 

De små blocken kommer senare att paras ihop med två andra små block, tre totalt, för att sen sys ihop till ett stort.

Jag fortsätter sy med spänning.

*vinkevink*

One thought on “Smitten Quilt – Juli

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *