Smått och gott…

…det vill säga att det var ett bra tag sen jag gjort något på denna blogg, så det vill härmed bli en uppdatering om vad som händer. Först ut, det vill säga detta hände egentligen före möhippan och strutsarna, så var det mors dag, så då knåpade jag ihop detta:

 

Sen efter möhippa och strutsar så var det då midsommar. Efter en regning början, så höll det uppe på kvällen. Jag hade kvällen till ära (?!) även gått och blivit kanonförkyld, men jag hade det trevligt ändå. =o) Vi var bjudna till J. och B., så vi knallade dit framåt kvällen och där hade de slagit upp partytält. Lekar och annat skoj vankades under kvällen.

Det makabraste under kvällen var nog dessa gäddhuvuden.

Okej. Det är inte mycket som kom i rätt ordning här, men före möhippa, strutsar och midsommar så fyllde jag även år. I år önskade jag mig en gitarr och det fick jag. =o) Me like.

Har även införsakaffat denna spikmatta av märket Shakti . Den är helt fantastiskt skön och den är verkligen avslappnande. Har jag den under ryggen så somnar jag. Inga problem. Om det gör ont? Icke, men då man ska bort från den gör den lite ont, då den har naglat fast sig i skinnet. =o)

Har även passat på att föreviga några blommor hemma hos mor och far.

En fantastiskt vacker pelargon. Tror minsann att jag ska ta ett litet skott på den. =o)

Så har vi dammen med fiskarna i, men det var dåligt med näckrosor i år. Och jag som hade tänkt fota de rosa. =o(

Lite porlande vatten och en begonia.

Isac har på sistonde börjat att släpa runt på pinnar.

Vit matta är bra till det mesta. =o/ Att gnaga sönder pinnar på tex.

Vaddå? Skulle jag har lämnat de där grenarna? Jag som är så söt!”

Min balkong har även blivit väldigt grön och frodig. =o)

Pelargonen under här är en gammal sort från Hällekis, på Kinnekulle, i Västergötland. Visst är den söt?

Nu senast så har pappa gått och fyllt 60 år. Temat på kortet kan vara en ledtråd till vad han fick i present av mig, mina syskon och M.

Ett schackspel. Ett stort och TUNGT!

Nästa STORA paket var vi rejält nyfikna på också. Det levererades med en traktor. ”VARMA” var en ledtråd här. Det visade sig vara en pall med ved, mycket snyggt staplat.

Mina kusiners hund Mathulda var även bjuden på kalaset.

Min farbror med fru och Mathulda bor i denna bil då de är ute och åker. Kikade in i den innan de åkte och det är riktigt mysigt. En 120 cm madrass och så har Farbror A. byggt hyllor inne i bilen och under madrassen så fanns alla kökssaker. Riktigt nice. =o)

Fattade inte riktigt vad de ska göra med fönstrena, men Farbror A. kollar i alla fall så att denna hängbalkong hänger där den ska. Stabilt?! Ja, vi får hoppas på det. Syns inte så väl på bilden, men det är väldigt högt upp till taknocken på den här sidan av huset.

Virrig hund har FAKTISKT ”tappat bort” frisbeen. Isac fattade inte att M. hade den en meter ovanför huvuden på honom.

Ja och egentligen innan kalaset så var jag på Tom Tits i Södertälje med Sommarbussen som vi har på jobbet. Vi gjorde även ett besök på Aqua Nova i Borlänge. Där lyckades jag bli övertalad att åka vattenrutshkana och ack så roligt det var. Den rutshkanan var riktigt riktigt nice. =o)

Så slutligen för denna gång. Vad kan det vara som står i skålen? Mysigt va?!

*vinkevink*

2 thoughts on “Smått och gott…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *