Teneriffa

När jobbet känns som jag vet inte vad och man är trött långt in i märgen och man v. 10 får ett sms som frågar om man vill med till solen v. 12 och man kollar i kalendern och den mot förmodan är tom. Ja, då säger man ja, fixar semester i rödaste rappet och drar till solen. Dessutom med bästa L och min älskade gudson A. Efter att kollat vart solen är så blir det Teneriffa. Så söndag morgon i ottan blir vi skjutsade till Arlanda. Åhh vad härligt! Dessutom känns det lite busigt och lyxigt att faktiskt kunna dra, bara sådär och busigt för att det är mitt i terminen och inget som jag gjort tidigare. (Håll pilen över bilden så får du upp text också.)

Dagarna gick i härligt semestertempo. Man kan nog inte stressa med en fyraåring heller. Sol blev det och bad. Både i poolen och havet. Är ingen havsälskare, men det här var skönt. Klart vatten och skön sandbotten. Eftersom Teneriffa är en ö så blåser det lite behagligt också. Sen är det väldigt backigt och sista kvällen var vi lite lagom less på uppförsbacken till hotellet. Men strandpromenaden var verkligen fin. Riktigt handikappanpassad också. God mat och lata stunder. Funderingar på A:s tes i livet att ”livet är en hinderbana”, i den mening att varför ta den enkla vägen om man kan klättra upp en annan betydligt klurigare väg? Men vad roligt det var att få resa med gudsonen. Verkligen en upplevelse och så glad över att bli tillfrågad.

Tack bästa L och finaste A för en underbar resa! *kram* <3 <3 <3

 

*vinkevink*

One thought on “Teneriffa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *