Action i Sala

Ibland är det ju kul att det händer saker i lilla Sala, men jag tror ändå att det får vara måtta på vissa saker vad gäller action. Det var säkert jättespännande att stå och undra vad som hände uppe i ”min” trappuppgång utanför porten med en massa brandmän och poliser springande, men att komma hem och upptäcka att ett brandlarm tjuter för fulla muggar i grannlägenheten var inte lika hippt. Som tur var så var det bara en kastrull som torrkokat, eller något i den stilen. Tack och lov ingen olja. Så det hela slutade med att lägenheten var rökfylld och det var allt. Det luktar dock inge bra, värst i köket, men det ger sig nog det med så småningom.

Lärdom blir att man kommer att kolla spisen väldigt mycket…har jag stängt av den?…det kommer bli maniskt…*hua* Men vad som är alldeles fantastiskt är att vad fort det går att få ut brandmän och polis då det verkligen gäller. Säga vad man vill om polisen, men de var snabbt på plats. Det kan inte ha gått många minuter från att man larmat brandkåren till det att de kom heller, för jag mötte han som larmat då jag kom hem och då måste han ha gått ner på en gång. Och det var inte många minuter mellan det och det att brandkåren kom. Men men, slutet gott allting gott.

*vinkevink*

One thought on “Action i Sala

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *