Mirakel och först i mål!

Var på ett syföreningsmöte för några veckor sen. Jag hade bokat en underhållare som sjöng och pratade lite. Han jobbade lite på ett fängelse och hade med en intern fått lite funderingar på mirakel. Jag tyckte om tanken. Tanken på att vi alla är mirakel och det tycker jag ju i vanliga fall också, men den här internen tog tanken ett steg vidare.

Spermier har vi alla varit och alla har vi vunnit fajten om att komma först i mål. Av miljoner spermier så var jag först. Även om livet kanske inte alltid har varit lätt och så, så har vi i alla fall vunnit en kamp. Vi vann, vi var först i mål, just den gången. Gör inte det oss alla till lite av ett mirakel?? Sen kan man ju fundera på om det var värt den kampen i vissa lägen, men i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *