Hälsingland och Diggiloo

I födelsedagspresent fick jag bland annat att jag skulle få gå på någon konsert och blev lite tipsad om Diggiloo. Då jag inte varit på någon så lät det kul och den skulle även vara i Järvsö och det passade bra då mina kompisar har en stuga i krokarna. Så en torsdagskväll drog vi upp för några härliga lata dagar. Kallt var det, men solen sken. Vi passade på att göra en loppisdag, kikade runt på saker, strosade runt, grillade, spelade spel, jag tog mig ett dopp i Ljusnan, inte så varmt, men det fungerade. Vi gjorde även ett besök i Harsa hos några kompisar för att kolla på deras stuga. Mysig blir den. Grabbarna passade även på att ta en tur på sjön. Sen på söndagkvällen var det Diggiloo på Stenegården i Järvsö. En himla trevlig kväll med bra ös från scenen. Måndag kväll åkte vi hemmåt igen.  En utflykt vi gjorde var till Järvsö Creperie. Litet, trevligt och gott. Väl värt ett besök.

På måndagen så trotsade vi de lite mindre kyliga vindarna och tog oss ner till Orbadens strand, även kallad Hälsinglands Riviera. Vackert är det!

Hälsingland är vackert. Vackra hus, vackra skogar, vackra vyer. Sverige är vackert överlag med sin otroliga mångfald i natur.

*vinkevink*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *