Ängelsberg

Då har jag, mamma och pappa varit på våran årliga utflykt till Ängelsberg. Man kan ju undra vad denna lilla ”håla” har att erbjuda, men det är så himla fint och väl värt en utflykt. Nu åker vi inte dit när som helst, utan då Världsarvskviltarna har sin årliga utställning. Den håller på till fredagen den 26 juli, så det finns fortfarande chans att åka dit och kolla läget. Här är några av de fina kviltar som dem sytt.

Efter att ha kollat, pratat, köpt lotter och beundrat kviltarna lite till så gick vi ett varv på Antiken i lokalen under. Också den väl värt ett besök. Sen åt vi mat på Nya serveringen. Gott som alltid och trevlig miljö. Efter det så gjorde vi som dem rekomenderat på utställningen, att ta en promenad i Skulpturparken. Vissa installationer är fasta och vissa byts ut varje år. Vackert var det.

Sen åkte vi hem nöjda och belåtna. Vill man så finns ju Oljeön att besöka. Ett av världsarven. Har aldrig varit där, men det sägs att även det är väl värt ett besök. Det får dock bli en annan gång.

Tack Världsarvskviltarna för denna gång.

*vinkevink*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *