Julkulor in July!

Jag har ju en förmåga att vilja prova på mycket inom temat hantverk och har varit väldigt sugen på dessa julkulor vars bok släpptes för snart ett år sen. Boken heter ”Julkulor” och är skriven av Arne och Carlos. Boken är jättemysig och något jag kan rekommendera till den sticksugne. Men då mönsterstickning inte har varit min starka grej så har jag dragit mig lite för den, men nu så. Det gick och det gick snabbt att få ihop en liten julkula. Man ska dock inte syna den i sömmarna, den lämnar lite att önska, men som sagt, det är min första grej som jag faktiskt har mönsterstickat och jag är nöjd. Flera julkulor kommer det att bli. Det kan jag lova.

*vinkevink*

6 thoughts on “Julkulor in July!

  1. Julkort, saffransskorpor, snö och nu julkulor! Du väntar lite med julgranen eller hur? Men kulorna var fina! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *