Semestertripp till Götene

Tjuvstartade min semester genom att kompa ut ett par dagar och därmed ta bilen direkt efter jobbet ner till Västergötland och Götene med omnejd. Alltid lika trevligt att komma ner dit. På torsdagen, då Elin som jag hälsade på, var tvungen att jobba så drog jag en repa in till Lidköping och sedan till mina släktingar i Vinninga. Alltid lika trevliga att hälsa på. På fredagen gjorde vi Skara där vi även gjorde ett inhopp i Domkyrkan. En fin kyrka med många vackra kyrkfönster, dock lite förvånad över att den kändes så pass liten. På lördagen började vi med ett loppisbesök på Kinnekulle som utmynnade i besök även på Falkängens hantverksby, picknick vid Vänerns kant, utsikt från Kinnekullegården, blomköp på Hällekis säteri och även en vy över ett kalkbrott. Vackert. Sen han vi såklart pyssla en del. Jag blev klar med mina julkort och så stickade vi en massa den här gången. Mycket trevligt. Tack Elin för den här gången!

*vinkevink*

One thought on “Semestertripp till Götene

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *