Utflykt till Ängelsberg

Igår gjorde jag, mamma och pappa en utflykt till Ängelsberg. Världsarvskviltarna hade sin årliga utställning Lappat och Kviltat. Väl värt ett besök. Här är deras annons:

Lappat och kviltat
7-20 juli
Världsarvskviltarnas utställning i Ängelsberg
visas I Galleri Ängelsbergs Brukshandel, vindsgalleriet.

Öpper kl 11-16 dagligen.

Obs!!! Brant trappa

Tänkte inte bjuda på några bilder från utställningen än, i och med att utställningen precis har börjat och att den kommer att pågå ett tag till. Kanske kommer bilder från den då den är avslutad. Men jag bjuder på bilderna från omgivningen i Ängelsberg. Väldigt vackert ställe.

Efter besöket på utställningen gick vi ner på antiken i våningen under. Också den är värt ett besök. Shoppade mig en sykorg. Har sett två tidigare i mitt liv, men jag tycker att de är väldigt fina. Så nu har även jag en. Praktiskt om man ska flytta stickningar eller handsömnad mellan olika rum. Ute som inne.

Efter det åt vi mat på Nya Serveringen i Ängelsberg. Attsingen vilken god gös med skirat smör och pepparot som jag åt. Godaste jag har ätit på länge. *mums* Och till efterrätt blev det fruktsallad med råkräm. Satt inte heller fel kan jag lova. Kan också rekomenderas. Sen åkte vi hem nöjda och glada.

Tack Världsarvskviltarna för en fin utställning med många nya kreativa idéer till en annan!

*vinkevink*

One thought on “Utflykt till Ängelsberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *