Apor

Vad ger man 2-åringar i påskpresent? Ja, jag ger dem i alla fall inte godis, så jag bestämde mig för att sy kuddar åt dem. Rasmus fick en och Arvid fick en. Den gick hem hos båda. Arvid fick sin igår och han gick hela kvällen och sa att den var ”MIN”. Vilket han har ju helt rätt i. Linda råkade luta sig mot den i soffan, vilket fick Arvid att tala om att det där var hans och att hans mor kunde ta en annan kudde. Klok gosse det där.

Jag är så nöjd med dessa. Trodde först att det skulle bli lite mycket med det där röda bakgrundstyget med apor på och dessutom en tittkant i färgen lime. Men det fungerade långt över förväntan. Sen är den så himla charmig i och med att öronen är sydda i 3D. Kul att ge bort också när det blir uppskattat även hos 2-åringar. Vet inte hur det slutade, men Arvid skulle i alla fall sova på den, även om hans mor var av annan åsikt, men jag tror att en trött 2-åring vann. <3

*vinkevink*

2 thoughts on “Apor

  1. Vilken tur för pojkarna att de har dig till ”snälla tanten”. Aporna är underbara.
    Jag har anmält mig till vecka 31, så du kan inte backa på den veckan, hoppas jag.

    • Absolut inte. Jag är anmäld och det är förbetalt, så här backas ingenting. =) Kul att du är med också. Blev jätteglad då jag hörde att du anmält dig i måndags. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *