Kuddar till kökssoffan

I höstas gick jag en kurs för Gunilla Plesner där vi sydde dessa snurrande kuber. Nu är äntligen mina klara. Det blev tre kuddar till min kökssoffa.

Matchar både soffan och tapeterna i färg och från början valde jag inte färgerna för detta syfte, utan det blev kuddar till köket allt eftersom tiden gick och jag insåg att färgerna stämde väldigt bra.

*vinkevink*

4 thoughts on “Kuddar till kökssoffan

  1. Suveränt snygga kuddar, Pernilla!! Jättesnygga färger som harmonierar bra med varann och jag är imponerad av hur snyggt du har fått till kudden med tittkant och allt. =)

  2. Din duktighet är avundsvärd. Snygg kökssoffa och kuddarna spädde på snyggheten. Tror du att din skicklighet skvätter över på mig om jag sitter i närheten av dig. Jag ska jobba för att det ska bli så. Det blir härligt att komma till Västmanland.
    Ulla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *