God fortsättning på det nya året!

Då var det nytt år och idag åkte julgranen ner i förrådet igen. Resten är dock kvar och det får nog vara lite jul kvar till tjugondagknut. Sista dagen på ledigheten är det också. Varit skönt med lite långledigt. Det borde man ha mera av.

Strax före jul så kastade Åsa på Quilt Passion ut en tidning på Facebook, där hon skrev att det fanns sex nummer av en tidning och att det var först till kvarn som gällde. Då tidningen verkade spännande så kastade jag iväg ett svar om att jag gärna köpte en tidning, fick en och jag är verkligen supernöjd. Den heter ”Quiltmaker´s 100 blocks”. Det är kända, inom lapptäcksvärlden, designers som har komponerat olika block. Vissa lättare, vissa svårare. Men åhh så mycket inspiration och snygga block det finns. Mycket som jag kallar ”klipp-och-klistra” block också, så den här tidningen är jag mycket nöjd med och kommer att vara riktigt rädd om.

*vinkevink*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *