En helg i lyx del 2…

…tog vid då jag steg av Finlandsfärjan och åkte till Farmor för att där möta lillebror och systeryster. Jag skulle få min födelsedagspresent.

Vi började med en sen frukost hos farmor för att sen åka till Gamla Enskede för att släppa av lite packning och vila oss lite. Sen åkte vi denna fantastiskt härliga september lördag ut till Vaxholm med en Vaxholmsbåt. Där åt vi mat och låg och solade på kajen. Så himla skönt.

Sen åkte vi tillbaka till City för en sen kvällsmåltid på B.A.R. Blasieholmens Akvarium och Restaurang. Där började vi med ett par glas vin i väntan på bordet och kusinen och hans sambo. Sen beställde vi in ostron, som jag har velat prova länge, men inte riktigt vågat steget. Men nu så är det gjort. Det smakade som en kollega sa, hav. Det kanske inte var helt i min stil, men jag skulle inte tacka nej om jag blev bjuden på det igen. Till det drack vi porter, och för att inte dricka öl i vanliga fall, så hör och häpna, det var faktiskt rätt gott.

Sen åt jag fisk och hade spanat in mig på tonfisk, men den var tyvärr slut, så det blev marulk istället. Och oj, vilket god fisk. Till det en fantastiskt god risotto. Helt klart en restaurang att äta på. Man kanske behöver spara ihop några slantar, men härlig miljö för det och fantastiskt god mat. *mums*

Sen åkte vi vidare till Rival, vid Mariatorget, innan vi efter några timmar i trevligt sällskap av några kollegor till systeryster tog oss hem till henne igen för några timmars sömn, innan det var dags att åka hemmåt igen.

Tack snälla syster och bror för denna härliga present. *KRAM*

One thought on “En helg i lyx del 2…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *