En helg i lyx…

…för mig i alla fall. I torsdags åkte arbetslaget först på en Helsingforskryssning för konferens. Vi åkte med Silja Serenade. Att åka bort en helg i trevligt sällskap och god mat, det händer ju lite nu och då med alla härliga syträffar man åker på och vänner man besöker, men en helg med det där lilla extra är jag inte bortskämd med. Det var strålande vacker väder och havet låg lugnt och speglande.

Vi åt smörgåsbord på vägen dit. Gott var det. På morgonen sen åt vi frukost och så steg vi i land. Vi började med att besöka Tempelplatsens kyrka, den s.k. Bergskyrkan. Den ligger insprängd i ett berg och var jättefin. Sen promenerade några av oss tillbaka mot båten och innan vi gick dit tog vi vägen förbi domkyrkan. Otroligt vacker. Tyvärr kom vi inte in där för att det var en vigsel. Sen hade vi konferens på båten. Det blev en liten paus också för att göra ett studiebesök uppe på bryggan. Kul att få komma ditupp.

En härlig tripp var det. Flera sådana åt folket. Tycker verkligen om mina kollegor. Ett härligt gäng.

*vinkevink*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *