Söndag

Bläää…hur grå får en söndag bli?? Då syftar jag inte på innehållet utan på vårvädret! Men regnet har fallit och den tar ju snön med sig. Det är bra. 🙂 Termometern har legat på  + 10 grader. Det är bra. 🙂 Men solen hade kunnat få lysa ett litet tag, istället för detta dis som gör allt mörkt. 🙁 Vad har hänt i helgen då? Inte mycket. Har stökat lite, haft mor och far på besök, stickat lite, sprättat lite, sytt en del… gjort söndagsmat, sushi… *gott* 🙂

Har även gluttat på lite bilder som jag tog för några veckor sen då jag var med mina härliga vänner upp till Järvsö. Min lilla solstråle till gudson tar här en powernap i pulkaliften för att orka hänga med sin far i backen. 🙂

Mne….nu ska jag nog grejja lite inför i morgon. Mot en ny fartfylld vecka. Jag tycker verkligen om mitt jobb, men nu vill jag ha semester! Dock ett tag kvar. Men men, så kan det vara, men tiden går fort och mycket roligt kvar innan det är dags.

*vinkevink*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *