Ja det är våren, ja det är våren…

Hoppas sannerligen att våren är här på riktigt nu, men det verkar nästan så, även fast man får räkna med lite snö till, samt kalla nätter. Men  jag blev så glad i tisdags då jag kikade ut på mina rabatter och såg detta:

De har kommit upp flera centimeter. 🙂 Hoppas rådjuren låter bli dem, annars kommer jag att bli riktigt förgrymmad, för jag hoppas på ett gult vårhav. 🙂

*vinkevink*

This entry was posted in Natur.

3 thoughts on “Ja det är våren, ja det är våren…

  1. Du får hålla vakt. Jag vill också se dem blomma. Har nyss varit ute med kameran här hemma och hittade några blommor bland snön. Det ger hopp om vår.
    KRAM

  2. Ja äntligen är den på väg (hoppas vi). Visst är det påskliljor som du har bild på? Hos mej ratar rådjuren dom, men däremot så är dom galna i tulpaner. Har endast tulpaner på ett ställe och de hägnar jag in när de kommer upp:)))))
    Kram Gunilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *