Det tar sig…

…sa….ja, det är många uttryck där, men hur som helst. Nu så. Nu är det bara den där bonaden som MÅSTE strykas…kan inte leva med mitt fyraårsprojekt om det är skrynkligt. 🙁 Men det fixar sig i morgon. 🙂

Nu är golven rena och sillen är inlagd. *mums* Så nu kan man i lugn och ro i morgon slå sig ner vid symaskin och ta dagen som den kommer. 🙂 *hihi* Måste bara ge ett par bilder på granen också. Den första är som ni ju ser innan man ”vecklat” ut den och sen i hela sin stolthet. Dessutom var det så att den inte verkade så stor när jag införskaffade den, men det kan ju bero på att min lägenhet är liiite mindre i yta än vad Plantagen är. Men den är fin tycker jag i hela sin storhet. 🙂

*vinkevink*

One thought on “Det tar sig…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *