Cyndee Peters

Igår fick jag följa med L. och MammA. på Julkonsert med Cyndee Peters, hennes pianist Daniel Stenbeak och Västerås Gospel i Konserthuset. Vilken röst den kvinnan har. Helt otroligt. Hon sjöng julsånger, fick publiken att stå och sjunga med henne och hon fick stående ovationer och fick göra två extra nummer. Det var en av hennes sista konserter här i Sverige då hon efter fyrtio år i Sverige, är på väg tillbaka till New York. Jag kommer ihåg första gången jag såg henne och det var på Körstämman i Skinnskatteberg för många herrans år sen. Fortfarande helt uppfylld av gårdagens konsert. Magisk.

*vinkevink*

One thought on “Cyndee Peters

  1. Härligt!
    En klasskompis ska sjunga med henne på hennes sista konsert innan hon flyttar från Sverige, nu i jul!

    Är du nöjd med din blogg från WordPress?? Kan du i ditt eget inlägg kopiera in text eller måste du skriva allt själv??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *