Farm Girl Vintage – Juli

Sådär. Skönt att vara ifatt och nu får jag invänta augusti. Juliblocket var körsbär.

*vinkevink*

Farm Girl Vintage – Juni

Juni månads sömnad i Farm Girl Vintage bestod av en jordgubbe.

*vinkevink*

Farm Girl Vintage – Maj

Joho, då var jag ikapp igen med Farm Girl Vintage Sew Together. Vet inte varför jag hamnade efter, men nu kommer maj månad som var en höna. Hönan Agda.

*vinkevink*

Farm Girl Vintage – April

Först ett varmt TACK för de fina kommentarerna till det tidigare inlägget. 🙂

Här kommer aprilblocket i ”Farm Girl Vintage”. Det blev färdigsytt i april, men sen går det inte så snabbt alla gånger. Men här kommer aprilpäronen.

*vinkevink*

Farm Girl Vintage – Mars

Marsblocket har varit klart ett tag, men det har varit lite segt på uppdateringsfronten. Men nu så. En kyckling blev det.

*vinkevink*

Farm Girl Vintage – Februari

Här kommer februariblocket. Kul att sy. Men 30-tals tygerna är en utmaning tycker jag. Men det blir bra. Känns så i alla fall. Det har potential. 🙂

Den här gången blev det ett hus. Ska bli spännande att se på onsdag vad mars-blocket blir.

*vinkevink*

Farm Girl Vintage – Januari

Januariblocket syddes i januari, men glömdes att läggas upp här. Så här kommer det.

Det blev en lada.

*vinkevink*

Farm Girl Vintage – December

Om jag var i sista minuten med novemberblocket (det blev sytt i tisdags) så är jag tidigt ute med decemberblocket som jag har sytt nu på morgonen. Det blev såhär:

Nästa block kommer antagligen på nyårsdagen, så nu får jag vänta. Men jag har ju ”råkat” hoppat på en mysteriequilt också som påbörjas på annandag jul och löper till februari i handsömnad. Även den över facebook. Så jag bara laddar och myser. Men mer om det kommer senare.

*vinkevink*

Farm Girl Vintage – November

De sociala medierna är ju egentligen fantastiskt och va många roliga saker som dyker upp som man bara inte kan missa att vara med på. En sak som jag ”råkat” hoppa på är en sak som Maria Bussler har startat på facebook. Vi använder oss av boken ”Farm Girl Vintage” av Lori Holt. Den innehåller en massa olika fina block och vi ska sy 12 block är tanken. Vi är nog 60 personer som är med och syr och Maria har dragit 12 personer som kommer att få välja vilka block vi ska sy, så det hela sträcker sig över ett år. Det första blocket som vi sydde i november blev ett får.

Jag kommer att sy mina block i 30-tals tyger. Min känsla är att kursutbudet minskar i Sverige, men att sitta hemma och sy tillsammans med en massa andra likasinnade är minst lika roligt. Sen redovisar man i gruppen vad man sytt och man kan få hjälp om man kör fast, samt man kan sy när man själv har tid. Perfekt.

Man kan välja att sy blocken i 6″ eller 12″ och jag har valt att sy mina i 6″.

*vinkevink*