Paketkalender del 2

Här kommer den andra halva av paketkalendern som jag fick av mamma.

(Om du klickar på bilderna så får du upp en större bild och så ska du även få upp vad det är i paketen, om det inte framgår tydligt.)

Jag är supernöjd och det har varit så roligt. Så vi ska ha en även nästa år, tror jag vi har bestämt i alla fall. Men då blir det till att gå på jakt i de svenska butikerna, vilket blir kul det med. Nu var vi ju i Birmingham och det fanns ju så mycket roligt. Men nästa år har vi ju både Quiltköping att se fram emot och eventuellt kommer vi att ta oss upp till Luleå också på Rikstäckets årsmöte. Så jag tror att det kommer att bli alldeles förträffligt bra. 🙂 Mamma kommer också att lägga upp på sin hemsida vad hon har fått av mig i sinom tid.

Tisdag, men Bambi har sin ”visa och berätta” öppen så jag passar på att länka dit. Observera att jag har fler nya inlägg under den här, typ fem, men jag har valt att lägga dem i enskilda inlägg. Lättare att hitta sen om man letar efter något speciellt.

*vinkevink*

Paketkalender

Förra året köpte jag en paketkalender från Åsa på Quilt Passion. Nu blev det som så att mamma blev lite avis, så i år gjorde vi varsin till varandra.  Så jag har gjort en paketkalender till henne och hon en till mig. Mycket (typ allt) inhandlades då vi var på Quiltmässan i Birmingham, England. Så här såg den ut då den levererades.

Vi har önskat lite och jag har önskat Ugglor, men inte så mycket annat. Men det ska vara kviltrelaterat.

Det här är vad jag fått hittills. Det vill säga i de första tretton paketen som jag har öppnat. Fina saker än så länge, vilket jag tror i och för sig att det kommer att bli hela vägen till julafton. Kan man få för mycket tyg liksom? Nej, tror inte det.

Ser fram emot de resterande paketen och uppdatering på det kommer nog efter jul.

*vinkevink*