Fortsättning på “en liten början”.

Måste göra klart det jag håller på med. Dvs uppdatera i ordning. Sen ska jag uppdatera senare i veckan om helgens kurs. En helt fantastiskt kul kurs. Nu bara väntar jag tills det att jag får min stoppfot till symaskin, *otålig*, så att jag kan fortsätta sy. =o)

 

 Ett otroligt gulligt kort på lilla Isac som bebis. =o) Våran lilla prins. Har här lagt till lite egenskaper om honom. =o)

 

 Den här är jag väldigt nöjd med och den pryder min ytterdörr. Ingen reklam får jag heller, vilket även gör att den fungerar som den ska. =o)

Ja, så här ser det ut när jag och E. är i farten hemma hos henne. Då vräker vi ut allt vi äger och har på deras stora bord. =o) Sen blir det pysslas av. Vi är otroligt kreativa i varandras närvaro. =o)

Den här bilden är från i höstas. Isac är väldigt hjälpsam av sig. Här hjälper han mamma att plantera ner min ros, som förhoppningsvis har överlevt vintern, för just vintern.

Det här kortet gjort jag till pappa på fars dag. Måste säga att jag är väldigt nöjd med det. =o)

Insidan av kortet.

Det var allt för nu. Alla LO:s och kort jag har gjort tror jag i alla fall. Sen finns det en del lapptäcken som ska fotograferas och läggas ut, samt en hel del stickning och virkning. Men tålamod. Det kommer. =o) Lite i taget så kanske man orkar mer.

*vinkevink* 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *