Trevlig Påsk önskas Alla.

Nu har jag äntligen landat i mitt nya hem och ska nu ”bara” ta itu med alla lådor och påsar som står typ överallt. Det mesta är dock på plats. *skönt* Lite gardiner och blommor också så blir det här super. 🙂 Tv:n och datorn är i alla fall igång, vilket är två viktiga saker som man vill ha gång på stört. Kroppen värker dock järnet, dock inte knoppen. 🙂

Insåg dock att det är påsk och den har jag typ lite missat i år. Resan och flytt har liksom kommit liiite före. 🙂 Men igår då vi satt och fikade i godan ro i mitt nya krypin så insåg jag att påskriset typ stod utanför balkongen och då jag visste vart påsklådan stod så har jag nu pyntat den. Se så fin den blev.

Nä, dags att plocka lite till innan jag ska iväg till mor och far på lite påskkäk. Bilder från resan kommer.

*vinkevink*

3 thoughts on “Trevlig Påsk önskas Alla.

  1. Tåls att tänka på, men den verkar liiiite klen för att ta en slinga med 30 ljus. Men det är ju några månader kvar till advent. Den kanske hinner växa till sig. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *