Köpstopp á la de grövsta!

Håller på att plocka ihop mitt scrapbooking inför flytt. Det finns mycket att pyssla med kan jag lova. 🙂 Papper är dock det enda som får inhandlas i framtiden. Så att jag har någonstans att sätta mina fina saker på. 🙂 Påminn mig om mitt köpstopp ifall att jag håller på att inledas i frestelse… 🙁

*vinkevink*

4 thoughts on “Köpstopp á la de grövsta!

  1. Man kan ju donera överblivet materiel, om man känner att man har för mkt, till andra stackare…som typ här på Hermelinen t.ex. =) Lycka till med packandet!!

  2. Haha! Och jag som tänkte berätta att vi har 40% rabatt i lilla stugan där allt scrapbooking och kortmakeri finns!!
    Men du kan ju meddela andra om det ifall du vill!! Men köpstoppet kanske är häft nu efter en månad!?
    Kram på dej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *