Beslut

Mycket nu, så jag tror att jag ska ta ett beslut om att plocka ihop all scraping, virkning och lapptäcken ett tag och sen ta fram det igen då jag har flyttat klart. Stickningen får vara kvar och log cabin, men log cabin får bara vara kvar tills senast den 4 mars då det ska vara klart. Scrapingen åker nog fram helgen innan flytt då jag får besök, men annars tror jag att jag ska satsa fullt ut på min ”An angels story”, som jag har hållit på med länge och väl nu. Kanske ska satsa på att få den klar.

Ska införskaffa mig lite mer flisofix idag, så att jag kan börja rita ut applikationerna och montera dem. Det tar sin lilla tid, innan man kan börja brodera, då det även ska sys runt dem med symaskin. Men att jag vill få det här klart också är för att man kan ta synål med sig på flyget. 🙂 Men det kanske är roligare att göra detta, då man får lite pysselsällskap i eftermiddag. 🙂

*vinkevink*

One thought on “Beslut

  1. Jag fick nästan en hjärtattack… Men sen fortsatte jag att läsa, kunde andas ut. Scrapsakerna skulle ändå packas upp en sista gång:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *