LO – vår

Fick fram lite kort och gjorde en LO. Himla fina bilder, tycker jag och jag är himla nöjd med Crimson där jag framkallde dem. Jag längtar till våren NU och tycker att det är odrägligt med snö och kyla. Men våren kommer antagligen så småningom. Men de här bilderna representerar verkligen våren för mig.

Den här dagen var jag hundvakt åt charmtrollet Isac och det var en sådan där fantastiskt härlig vårdag då himlen var blå och solen som sken värmde så smått och backarna uppe vid gruvan var blåa. Vi ringde h. och undrade om hon skulle med ut och då skulle hon till sina föräldrar så då tog vi sällskap en bit. Det blev en riktigt långpromenad för mig och Isac, men det var härligt, härligt, härlig. Våren är allt bra härlig och det var många sådana dagar förra året. 🙂

Ps. Första lådan är packad. Nu är det bara resten kvar. Ds. 🙂

*vinkevink*

2 thoughts on “LO – vår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *