Skära tyg-dag

Först i förmiddags var vi bjudna till lillebror på fika för att kika in och ha lite åsikter om tapeter. Han lyssnade inte till sin systers förslag. *muttrar* Till fikat fick vi dock semlor. *mums* Sen åkte jag med mor och far ut till dem för att skära till tyg. Skära tyg är ju okej, men att pressa dem var mindre skoj, men det blir roligare sen. Vi ska ha dem till en kurs. Detta var den lilla ”läxan”. Skära till bitar som var typ 6 x 9 cm och sen pressa dem på två ställen. Sammanlagt 48 bitar. Men nu är det klart. =)

Sen ska jag börja sy på en BOM, Block of the months 2010 (klicka på ”Scrap Happy
Block of the Month”
). Nu ska här läras att läsa mönster på engelska, skära till tyg och sen sammanfoga dem till något vackert. Detta blir nog en pläd och den beräknas alltså att vara klar i början på nästa år eller i slutet av detta.

Sen har jag ett annat projekt på g (som alla andra projekt), men det får vänta tills jag och min mor har kommit på en lösning på den. Men det ska bli kul att se hur det blir när den är klar och om den fungerar som den ska. =) Har några små test”kaniner” som ev får pröva på den. =) Ser jag fram emot.

Nähä…om jag skulle ta och ge min spikmatta en omgång. Har dragits med nackspärr sen ett par dagar före nyår. Det som satt fast har lossnat, men man är ju stel som jag vet inte vad. =(  *hihi* Isac var hos mig för ett par dagar sen. Vi skulle softa lite så jag lade mig i sängen för att läsa lite och erbjöd honom att också lägga sig i sängen. Men han hoppa lite för ivrigt upp och landade på spikmattan. Inte helt skön om man ska tro på hans lilla dans som sen utspelade sig för att komma därifrån.

*vinkevink*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *