Min Lealösa Kub

Efter mycket om och med så blev min lealösa kub klar. Jag tycker att den är helhärlig, men det var mycket handsömnad och mycket nålar. Kuben har sammalagt sex olika färger och jag tror att jag har lyckats få med alla sidor. =)

När jag och mamma var på julmarknaden ute i Fjärdhundra så köpte jag även denna nåldyna av Wäfors. Också ett handsömnadsprojekt. Mycket användbar. =) Den var tom då jag började sy min lealösa kub, det förändrades dock, ju mer jag sydde och ju mer jag tog bort nålar. (Ni får ursäkta dålig bildkvalite.)

*vinkevink*

One thought on “Min Lealösa Kub

  1. Jättefin, jag sydde en för några år sen, en solig sommar på badstranden. Den blev tyvärr kvar på mitt förra jobb så nu har jag börjat nåla ihop en ny. Är så förundrad över hur den kan bli så otrolig! Lena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *