Trötter…

…då har jag äntligen laddat upp alla kort som låg på datorn och som ska in i bloggen, men nu vart jag för trött för att lägga in dem. Det var några stycken om vi säger så. Men det jobbiga jobbet är gjort. Sen får man väl se till att hålla sig uppdaterad och inte samla på sig en massa. Många bäckar små…som det så fint heter.

Snöar gör det också. Jag vill ha vår. Nu får det vara slut på snöandet. Barnen har haft sportlov så nu får det vara klart.

Snabbvisit av Lenin har jag också haft i helgen. Kom i lördags mitt på dan och for idag på förmiddagen. Igår kväll var vi till Västerås för att spana in SM i Bowling samt hejja på Götene BK. De gick inte till final, men oehört skickliga för det.

Nu ska jag sticka lite mer på mössan till min bror.

*vinkevink*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *