…regnet det bara öser ner…

…fast jag tycker att det är bättre än halka och snö i alla fall, men lite segt är det och min bil diggar definitivt inte all denna blöta…den håller på och protesterar mot all denna fukt. =(

Bullar lovade jag bild på. Här är den. *mums*

Inte den bästa av skärpor denna gång heller…men men, vad gör det om 100 år?

I veckan så pysslade vi lite med ungdomarna på jobbet också. Detta var vad jag lyckades åstadkomma.

Ett par domherrar. Personligen tycker jag att de ser lätt vettskrämda ut, men de är söta ändå. =) Gjorde även denna Rugguggla. =)

Visst är han söt?

I torsdags kväll tog jag mig till den kungliga huvudstaden för ett par dagars lugn. Först besökte jag min syster och hennes fästman M. Hade inte sett deras nya lya så det var kul. Riktigt fint och mysigt var det och god mat serverades också. Kul att träffa dem båda. Sen åkte jag till farmor för att övernatta där. Sen blev det två dagar med lite promenader och besök i butiker. *me like* Fann en mycket trevlig scrapbutik på söder som heter Scrapparazzi. Mycket väl värt ett besök och inte långt från Skapa Hobby. =)

I dag söndag så åkte jag med min mor och far till Skultuna för Messingsbrukets julmarknad. Den var si så där rolig. Men vi fick trevligt fikasällskap i en kollega och hennes tre härliga ungar. Träffade även C. och hennes ”svärmor” K. Det var inte igår om vi säger så. Det var riktigt trevligt att prata med dem ett litet tag. =)

Jag och min mor har även pysslat mosskransar att hänga på dörrarna. Ska spika upp min i morgon, så tillvida att jag hittar ett häftstift. Ingen garanti att det finns i mitt hem vid närmare eftertanke. =(

*vinkevink*

2 thoughts on “…regnet det bara öser ner…

  1. Ugglan var riktigt söt! Men även domherrarna, den modellen har jag sett förrut men ugglan var ny.
    Ja, det var en trevlig utflykt till Skultuna! Mycket att titta på 😉
    KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *