Helg

Så var denna helg snart ett minne blott. Skönt att det äntligen börjar lugna ner sig igen. Det har varit så himla mycket sen slutet av augusti. Trevliga saker förvisso, men längtan efter en lugn helg i hemmets dunkla vrå har känts mer än välkommen de sista helgerna, inte för att det har varit lugnt, men lugnare.

I helgen så har syster yster varit och hälsat på. Mormor har fyllt år, liksom lillebror. Kalas var det i lördags, trevligt. Sen fick jag för mig att jag var absolut tvungen att gå ut en promenad med Isac och syster yster hängde på. Hon var sugen på att leta svamp och tänkte att en 2 liters påse räcker! Syster sa dock till henne att ta en soppåse i alla fall. Tur var väl det, för vi hittade galet mycket svamp. Hela soppåsen var full med några få gula kantareller och massor med taggsvamp och trattkantareller. *mums*

Sen idag så fick jag även sommardäcken utbytta mot vinterdäcken och sen åkte jag och köpte nya lampor till halvlysena, då vi upptäckt att en var trasig. Tyckte att det var ovanligt mörkt på vägen härom kvällen då jag körde hem. Nått lattjo var det. Nu borde jag bara ringa typ Mekonomen och höra vad de tar för att göra en service på min lilla bil. Sen är det något som inte låter som det ska med den heller, vilket i mina öron låter dyrt. *muttra*

Har även putsat ett fönster. Nu är det bara tre kvar. Aptråkigt, men det blev himla rent. Vanligt hederligt vatten i en sprejflaska och en speccotrasa köpt för detta tråkiga ändamål på Coop. Simsalabim, det blev faktiskt rent. =)

Fick även ihop Rödbetspajen jag skrev om tidigare i veckan. Den ser himla god ut och jag ska prova den i morgon då jag har bestämt mig för att ha den som matlåda.

M. ringde uppe från Sundsvall också. Mycket trevligt att byta några ord med henne. Låter som om att hon har det bra. Ska åka och hälsa på, vilket dag som helst. =) Dvs, någon gång i vår numera. Har fortfarande planer på att försöka ta mig till den kungliga huvudstaden före jul. Vilket jag började med att säga att jag skulle i mars. =(

Dagens boktips: Alla Mari Jungsteds böcker som utspelar sig på Gotland. Mycket läsvärda.

*vinkevink*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *