Matlådor och frysstädning

Matlådor behöver man ha, men de är tråkiga att göra. Allt som går att frysa tycker jag är bra. Så under tre timmar nu på kvällen har jag gjort Ratatouille, Lasange, Rotsaksgratäng och Korv Stroganoff, med senap istället för tomatpuré. Mycket gott. =) Så nu behöver man antingen bara koka lite ris eller steka en kycklingfilé så har man sig en färdig matlåda. Klappat och klart. Ska dock göra en bönsallad typ i morgon för några av rätterna. Det som ska göras i nästa vecka är rödbetspaj. Låter väl smaskigt med getost till?

Samtidigt kan man passa på att gallra lite i frysen. Fann som sagt en massa falukorv och så har jag kassler i parti och minut. Då är Rataouille superbt till som tillbehör. =) Riven ost hade jag också i en massa olika småpåsar. Undrar varför man inte gör slut på en i taget?!

*vinkevink*

2 thoughts on “Matlådor och frysstädning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *