Här är de flesta av mina Layouts som jag har gjort. =o)

Då kommer de flesta av mina Lo:s här. Kom dock ihåg att jag och kameran inte är de bästa vänner, men jag har inte heller ett genuint intresse av fotografering. Det är kul, men på en lagom nivå. Det är scrappa som är kul, på de kort som blir fina när man väl lyckats/orka framkalla dem.

  

 Det här är på Zanzibar 2007. En kille skulle demonstrera det här med att klättra i palmer och kasta ner kokosnötter. Han fick det att se barnsligt enkelt ut. Sången nere i vänstra hörnet var ett återkommande tema. Det var den låt vi lärde oss innan vi åkte till Tanzania och den låt vi hördes sjunga lite här och var på Zanzibar. Betyder typ: ”Hej hej Herre, Hur mår du? Jag mår bra. Var välkommen kära gäst till Kenya (?!), Inga bekymmer.” När killen väl var i toppen av palmen så började han att skråla just på ”Jambo Bwana”.

Så här nära har jag varit delfiner som levt i det fria på Zanzibar. Jag simmade aldrig med dem. Det räckte att sitta i båten. Men de var många och de var vackra i sitt fria tillstånd.

De 5 stora var vi också på jakt efter. Vi fick syn på fyra. Noshörningen stod på väldigt behörig avstånd, men det var en noshörning. Lejonen var vi en 8 meter ifrån som längst. Otroligt mäktiga djur och de är grymt medvetna om sin makt.Vackra djur. Elefanterna var också läckra. De är så stora. Bufflar såg vi många av och ibland med de vita fåglarna på ryggen. Leopard skulle finnas, men vi fick aldrig syn på några. Vi var i nationalparkerna Lake Manyara och Ngorogorokratern i Tanzania.

Tillbaka i den kungliga huvudstaden Stockholm och Ersta. Nedanför Ersta la Cinderella till varje dag mellan kl. 15.15 och 15.30.

Det var allt för nu. *vinkevink*

2 thoughts on “Här är de flesta av mina Layouts som jag har gjort. =o)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *